2019-06-16 204 浏览
适逢父亲节,加埋mood麻麻,想话食cake,点知唔得!钻石山果便同层有东海堂同A1 拣,东海堂食开系正既,所以想话试埋A1,平时见佢面包唔错,咁d cake 平均每件cake 30-32蚊件,合理,就试试。Crepe 雪到cream 冰硬既,皮唔够软熟,个底无拉拉加个厚蛋糕,唔好食。味道正常。黄色果个唔系芒果,系焦糖。麻麻。难怪3款cake 3送1!特浓朱古力cake 系黑森林底但冇berry jam.. 朱古力味唔够浓,cake 本身唔算新鲜,好干身,系得面头果块既朱古力唔错,浓滑creamy日式既感觉。芝士饼唔系咁浓香,好失望!估唔到面包咁好食,d cake 唔得,下次都系食返东海堂。散买原因纯粹是想试多不同味道。同埋佢既cake(一个)果d虽有2个size.. 价值128/208咁都fair, 但实左太细,睇落真系唔得大方。仲有一样好扣分就系唔环保,每件cake底都有咁厚既胶,有必要?!
适逢父亲节,加埋mood麻麻,想话食cake,点知唔得!