2019-05-08 436 浏览
平时都好钟意食车轮饼,要食都要系尖沙咀海港城至食到,一系就去美孚-车辆饼小姐, 见到fb话钻石山有得食,即刻就去试, 间铺外观整得好靓,特别个照牌,整得好靓,有异国风味。 同场仲有其他香港既小食;烧卖鱼蛋啊甘样,又有捞面,但我去既目的系食车轮饼,所以无试其他野,  叫左三个口味;(红豆,紫薯,吉士)以上三种口味都系不过不失,因为味道上;出面既个外皮口,食落去好硬,唔香口完全无蛋香味,似食紧面包。爆馅?我又唔觉佢有爆馅。比例正常真系要食,我会挑吉士,正正常常,另外个2种 真系痲痲地。另外值得一提, 宣传就话即叫即整,我见既唔系甘啰, 师博预先整好晒,放系则边,到客人甘岩点中喇,就整返热佢,整返热都算喇, 点知 到手既都只系少少热,食落去又硬晒,甘唔怪得似食面包啦。  我食第1次就算, 食第2次都系甘样做法, 失望。 唔会再食。唔该唔好同人讲即叫即整啦。
爆馅?我又唔觉佢有爆馅。比例正常
真系要食,我会挑吉士,正正常常,另外个2种 真系痲痲地。

唔该唔好同人讲即叫即整啦。
2019-05-07
10 分钟 (外卖自取)
  • 吉士口味