2015-07-23
食完晚餐专程行过来试试咁多好评,睇落好正既紫薯雪糕,点知完全中伏我叫左个紫薯3兄弟,见到满怀期望,点知食落除左佢topping 个粒紫薯,成杯雪糕我完全食唔到有咩紫薯味貌相真系10分里面可以比足9分,可惜味道真系得1分咁大杯我食左两啖就想停手,最后真系勉强唔到,食唔够半杯就扔左。除左味道唔okay, 佢溶得超超快!攞系手好快就溶,而且textures 有点沙沙既感觉,唔像雪糕咁滑,唔知系唔系因为佢打左紫薯溶落去。 但可惜佢令到口感差左得来又无紫薯味...可能之前对佢期望太大,我食左2啖之后劲失望 呢个价钱早知去食前面间vio tokyo greentea icecream 细铺环境系okay ge, d 画几cute, 不过食完真系无下次...纯粹想影下相既都可以过来既,毕竟佢d 雪糕即使唔好味,个样都呃得下人
貌相真系10分里面可以比足9分,可惜味道真系得1分