网上见到有关注组推介今日见到唔算多人于是试下系咪真系咁好食事缘我系一个人,攞左筹号(4号)之后就企系门外等等左一阵有对情侣攞飞,然后再有几个食客都系攞单人筹收银𠮶个阿叔嗌有冇一个人3号?冇人应收银阿叔再嗌4号,我谂住应该系我啦,行上前递筹,点知原来𠮶对情侣都系4号,收银𠮶个阿叔谂左一阵,就叫左𠮶对情侣入去先我真系眼都突,明明系我先到,同埋后面仲有唔少单人筹心谂算啦,等多一阵等左15分钟左右,有两位食客埋单心谂点都轮到我点知呢个时候有两个女人行黎话两位要等几耐𠮶个收银阿叔就即刻叫𠮶两个女人入去坐呢下真系嬲,有冇搞错?呢间野似乎睇唔起单人客㖞!幸好呢个时候有位等外卖嘅食客仗义执言好大声同我讲,你唔洗指意入去啊,呢条友唔知点做野架,净系俾啲两人客入去食,你都唔系第一个架啦𠮶个收银嘅阿叔先至叫𠮶两个女人等一等,叫我同另一位单人筹食客入去呢个安排座位嘅经历已经十分倒人胃口讲返食物,叫左一碗麻酸辣猪软骨黄金墨鱼饼米线个汤底好酸,一饮就知加左大量醋落去,好喇喉米线偏少,芽菜得两三条猪软骨旧软骨系好淋,但淋到好似食咗一堆胶落肚,好滞黄金墨鱼饼唔叫都罢埋单49大元完全唔值唔会有下次
网上见到有关注组推介
今日见到唔算多人
于是试下系咪真系咁好食
事缘我系一个人,攞左筹号(4号)之后就企系门外等
等左一阵有对情侣攞飞,然后再有几个食客都系攞单人筹
收银𠮶个阿叔嗌有冇一个人3号?冇人应
我真系眼都突,明明系我先到,同埋后面仲有唔少单人筹
心谂算啦,等多一阵
等左15分钟左右,有两位食客埋单
心谂点都轮到我
点知呢个时候有两个女人行黎话两位要等几耐
𠮶个收银阿叔就即刻叫𠮶两个女人入去坐
呢下真系嬲,有冇搞错?呢间野似乎睇唔起单人客㖞!
幸好呢个时候有位等外卖嘅食客仗义执言
呢个安排座位嘅经历已经十分倒人胃口
讲返食物,叫左一碗麻酸辣猪软骨黄金墨鱼饼米线
个汤底好酸,一饮就知加左大量醋落去,好喇喉
米线偏少,芽菜得两三条
猪软骨旧软骨系好淋,但淋到好似食咗一堆胶落肚,好滞
黄金墨鱼饼唔叫都罢
埋单49大元