2014-08-07 400 浏览
今日系乐富行街,行到食晚饭时间系乐富见到依间餐厅未试过,今晚就试下。    入到店内,见有好多座位,所以直接行去点餐,我前面有位哥仔慢慢点左两个面,企左四分钟,之后到我点左个豕肉乌冬(大)$46,我再前行又等同一位哥仔点完佢两件天妇萝,之后我点左胡麻鸡件同海老天妇萝$20,加罐可乐$8,加埋$74,不过我前面位哥仔同店员争论优惠既问题,我攞住碗有汤既乌冬等左三分钟先可以比钱坐埋枱食饭。    我一开始食左两件天妇萝,胡麻鸡件几好食,好原创,不过两件天妇萝一d都唔热。之后食乌冬,汤味好浓,不过乌冬面质过冧。食完,慢慢张盘放返比餐厅。     今日依餐饭食物除左乌冬外,全部都系d已经煮好而且唔热既食物,服务方面,入餐厅就知唔会比多我,不过我觉得我行去点餐,店员问声我想要咩,总比今次,唔出声等我讲野好,而且如果我前面如果有十个人等点餐,我相信过乌冬都唔洗食,我比较喜欢用同价钱食到更好食既野或更好服务。
2014-08-06