2017-08-04
无试过叫外卖叫到咁劳气..系ubereats叫左个素菜喇沙啦,点知黎到见到真系除左汤同菜同面之外就乜都无。直头系乜。都。无ubereats入面写既任何香料都无,连一旧豆卜,一条芽菜,一粒莞茜都无!!!唔L系下嘛,会唔会系cheap都咁?我当然唔会就咁算数,谂住打电话去间餐厅道反映下啦,电话入面位女士劈头就话佢地无做ubereats外卖,咁到底我食个间系咩餐厅呢?定系佢唔想认数呢?于是我打番俾送外卖个司机问番间餐厅个名同地址,佢话佢拎餐个道叫Gourmet Burger Union (但openrice search已经结左业),重留左个电话俾我,个电话头4个数字都同呢间喇沙王一样,我绝对有理由相信电话入面个女人系呃我,佢只系唔想花时间去处理投诉我都唔知讲咩好,整得差又唔肯认,未见过有人做生意做成咁。虽然已经向ubereats投诉左,重refund埋,但咁既质素真系唔可以接受