James Bonbon Bakery 人气有几劲相信都唔洗多讲,我系从来都未试过成功买到佢既麻糬波波,但自从James Bonbon Cafe开业,我终于有机会试到啦James Bonbon Cafe就系Bakery隔一个舖位,除左可以食到招牌麻糬波波,仲有饮品同其他甜品供应Flat white温度太热了,入口直情系焫口,奶太高温亦都影响左个甜感同口感,咖啡味亦都欠奉世一菠萝麻糬泡夫配雪糕+招牌麻糬波波麻糬菠萝包外面脆口,用上抹茶皮,入面烟烟韧韧,配左豆腐雪糕,豆腐雪糕味道较清,其实似雪葩多d,唔会抢左麻薯菠萝包既味道招牌麻糬波波系朱古力皮又系外面脆口,入面烟韧,不过食晒两个都几甜同腻,好彩有d士多啤梨同提子伴碟麻糬系呢度热卖item, 无可否认系好食的,但咖啡就感觉有点门外汉,不过入来都系想试佢既麻糬,唔想排队卑贵少少就可以去cafe试到,时间就是金钱,我觉得值得🤭

Flat white
Flat  White