2021-12-15 618 浏览
今日劲肚饿、11点45分去到新城市。喺春水堂同天天两者之间做决定,后尾都系选择食平时都几多人既春水堂!⬇️12:00开门已经有几个人排紧、不过密密入座。而且好彩嘅两个人坐到四个人枱唔会太逼夹,不过落左单食到一半已经见到门口有人龙、所以12:00入座就最化算!⬇️朋友话如果叫面食可能会唔够饱、所以我就叫左大大份盐酥鸡翼卤肉饭便当。而佢呢因为女仔就叫左XO酱辣拌面,另外大家一齐 Share 黄金香酥鸡一份!⬇️大家都叫做爱玉柠檬绿茶、$35但系都几大杯几好饮!⬇️拌面先到,讲真真系唔系好大 ⋯ 不过啲XO酱都几香而且有啲肉粒、如果你肚饿应该唔饱。⬇️便当跟住就到、其实我钟意食盐酥鸡多啲 ⋯ 但系盐酥鸡嘅便当就冇卤肉,为咗卤肉饭所以叫鸡翼便当。基本上除咗三只鸡翼同埋少少卤肉,个便当就有大量嘅菜、两格都系高丽菜 ⋯ 冬菇小棠菜全部都系淡淡地。始终鸡翼冇黄金酥鸡咁好味,不过食完真系饱嘅!⬇️黄金酥鸡都几好味但系小心佢上面有辣粉真系几辣、据闻地瓜条都好好食。两个都系推荐!仲有便当跟咗一碗贡丸汤、个汤系完全冇味 ⋯ 贡丸都OK。⬇️两个人 Lunch 未去到三百但好食好坐、如果想倾偈耐啲咁可能要去佢隔离𠮶间超级三
今日劲肚饿、11点45分去到新城市。
⬇️
大家都叫做爱玉柠檬绿茶、$35但系都几大杯几好饮!
⬇️
两个人 Lunch 未去到三百但好食好坐、如果想倾偈耐啲咁可能要去佢隔离𠮶间超级三文治啦。
2021-12-13