极少机会系屋企叫网上外卖平台/Food Panda外卖,不过今日懒得落街,唯有试试叫番嚟食啦🤣呢区选择其实唔算太多,简单茶仔又唔想食,大餐厅啲野食望落又咁普通,拣下拣下见到呢间食寿司既,又有鱼生饭,仲要价钱算几优惠,所以就决定系佢啦🤭🍴黑松露鱼生丼 <HK$58> 食过咁多次鱼生饭,认真未试过加上黑松露酱既丼饭,见个名咁特别谂都唔谂就点左嚟试,因为本身都好钟意食黑松露酱既野,见我之前强力推介葵广个黑松露章鱼小丸子就知点解🤣🤣 一开盒啲黑松露味就已经涌晒出嚟,未试都知一定好入味🤤 当中配料种类同份量都几多,有 三文鱼刺身,蟹柳,玉子,八爪鱼,鱿鱼同蟹子,捞埋一齐食就好似食紧个黑松露酱既杂锦鱼生饭咁,啖啖都咁丰富,原全系食极唔想停咁🤭👍🏻🍴豪华鱼生饭 <HK$68> 同其他鱼生饭一样,都有最基本既选择,刺身分别有 三文鱼,吞拿鱼,油甘鱼,凡立贝同大虾😋😋 虽然每款刺身份量唔算特别多,不过食得出系几新鲜,质素算系相当唔错,尤其价钱都咁优惠,成个食完都好够饱,绝对唔系𠮶啲平价得嚟份量又少𠮶啲,咁既价钱,绝对算抵食👍🏻 特别要赞下佢地既 三文鱼刺身同 油甘鱼刺身,
🍴黑松露鱼生丼 <HK$58>
🍴豪华鱼生饭 <HK$68>
同其他鱼生饭一样,都有最基本既选择,刺身分别有 三文鱼,吞拿鱼,油甘鱼,凡立贝同大虾😋😋 虽然每款刺身份量唔算特别多,不过食得出系几新鲜,质素算系相当唔错,尤其价钱都咁优惠,成个食完都好够饱,绝对唔系𠮶啲平价得嚟份量又少𠮶啲,咁既价钱,绝对算抵食👍🏻 特别要赞下佢地既 三文鱼刺身同 油甘鱼刺身,两款成旧摆入口系完全感受到啲油渗出嚟,啲脂肪比例简值系正!👍🏻👍🏻
🍴芝味屋卷 <HK$44>
开头因为担心个丼饭既份量唔够所以特登叫多个小食,拣左佢地既 芝味屋卷,一盒总共有4旧,继续 黑松露配海胆,带子同芝士,虽然啲海胆唔算特别多,不过夹埋一齐食个味道又几丰富,好味道😋👍🏻
2020-08-04
45 分钟 (外卖送餐)
  • 黑松露鱼生丼