2014-06-20 1010 浏览
睇之前啲食评话店员态度有问题,第一次去见到店员系鞋口鞋面,但香港边个冇压力,食物水准都ok, 所以都继续帮衬。㖊日第四次去,当时店内只有2位客人,有一张双人枱同两张孖住嘅双人枱,店员系都要我同2岁9个月嘅阿仔坐双人抬打对面坐,店舖虽小但算阔落,于是我攞多张櫈坐阿仔隔离放便照顾,个大袋可以放系另一张櫈,点知阿姐'啧'一声攞走张櫈,咪同佢讲我要张櫈摆嘢,佢叫我摆系地,地下又唔干净,阿姐话 '无法,食就食,唔食就⋯',望下舖外面有成廿张吉櫈,揽住个大袋好难照顾阿仔,食都会好辛苦,所以唔食走咗,以后都唔去。睇杂志访问,老板同厨师系好有诚意嘅,可惜⋯食物方面:1. 猪油捞面,食完好口渴2. 牛肉猪润河,唔错,汤低清甜3. 烧鸭汤河,汤底浓但唔够热,萝卜够入味,

食物方面:
1. 猪油捞面,食完好口渴