平时放学都系喺附近食,今日行完少少去到元州邨一间新开嘅韩式餐厅食饭, 新张期间堂食九折外卖自取八五折添啊。叫咗一个牛肉石窝饭、一个蜂蜜芥末既韩式炸鸡同埋五花腩炸酱面🤤 个石窝饭真系好辣手,加埋韩式辣酱即刻可以整个饭焦食。入面有翠玉瓜大豆芽红萝卜丝菠菜同冬菇片,系一个典型既韩国石窝饭😚如果多啲芝麻同麻油我谂香味会更加浓郁至于炸鸡方面,我地心大心细唔知叫咩味好, 最后都系试咗职员推荐既蜂蜜芥末,食落唔会太油腻...但嫌厌酱汁方面太过浓稠,如果稀返少少就perfect🤏🏻 对于我来讲五花腩炸酱面就比较重口味啲啦,我朋友第一啖食落去觉得麻麻地,佢话味道太咸点知食下食下就食晒😂 奇怪少少佢话加埋韩式辣酱会比较好食大家都可以试吓㗎☺️