2008-12-24 14 浏览
琴日上网见到啲食评讲到好似好好食咁于是就同朋友去试下啦. 下昼订枱订夜晚8点都有, 后来到8点再打去话想HOLD多15分钟已经再打唔通个电话.好啦, 去到门口等, 一个人都冇, 其余仲有几个人喺度等, 等咗十几分钟都冇人, 只见啲人喺里面走来走去好忙咁款, 最终要走入去揾个人先揾到位坐.我哋两个女仔叫咗以下呢啲:1. 软壳蟹卷(4件): 紫菜稔的, 都唔似啲介绍话咁得啫.2. 炸鸡软骨: 啲鸡软骨又细份量又少...炸到又干, 颜色一啲都唔金黄.3. 海鲜炒乌冬: 千真万确, 同真系数过, 得一粒1CM大既虾, 啲尤鱼得几粒袖珍SIZE...所谓的'海鲜'...究竟去哂边?4. 蚝㶽: 呢个叫做最正常, 都有4只蚝咁多, 最满意.我哋唔满意食物啦质素啦, 上菜太慢啦, 我哋吹咗十几万次先有嘢到, 隔离枱真系等到唔耐烦走埋...侍应面对唔耐烦既客人态度都OK, 但见佢哋个个做到癫咁.呢啲餐厅, 去帮衬一次都比多佢.
我哋两个女仔叫咗以下呢啲:
4. 蚝㶽: 呢个叫做最正常, 都有4只蚝咁多, 最满意.
呢啲餐厅, 去帮衬一次都比多佢.
  • 蚝㶽里面既蚝