2022-07-17
刚行完柏架山,谂住食少少野再返屋企。行到入商场,俾个广告牌吸引咗,于是去帮衬。叫咗一份芋泥肉松蛋吐司(唔记得全名,因为返到屋企先写,但肯定餐牌写住j3),再加多杯熟成百香。份吐司图文不符得好紧要,芋泥稀到滴落来,令到肉松湿淰淰……我食咗两啖,个口感真心食唔落去,交俾另一半夹硬哽埋佢。野饮就一般,留意返少甜少冰都仲系好甜下。讲返环境,门面好光猛,睇落几简洁干净。可惜,食野张枱就有少少黐立立。我地食完自行包好垃圾,仲抹埋枱。走嘅时候睇下店面有无垃圾桶啫,个店员即刻好串咁讲:「垃圾要自己掉架!」心谂,我个人企喺店外,只手都拎住哂d垃圾,又唔系就咁放喺枱面就走。店员态度非常有问题都算,卫生先系一大问题。佢前面d头发成日跌落来,用手整返上。用同一只手收钱,又用同一只手出野食俾人。佢有个窗口仔喺门侧边for送餐。我睇住佢行入去用返𠮶只手帮手整食物,期间无洗过手,非常唔卫生。我好少食野影相,好彩杯野未饮哂。等我可以拎到返屋企,影张相证明我有来过。补上野饮相一张
我食咗两啖,个口感真心食唔落去,交俾另一半夹硬哽埋佢。
野饮就一般,留意返少甜少冰都仲系好甜下。
补上野饮相一张