2019-04-27
首先,环境系OK,一入到去见到有张poster写住Like Instagram有两只生蚝送,咁我男朋友就问个Staff系咪Like一个Account嘅Instagram就得,有个男仔话系,好啦,Like完就叫左另一个女仔同佢讲Like左,之前佢又话要Like 2个Account先有4只,咁之后我男朋友见到话Like一个个个男仔就同佢讲Like左。我觉得你地同事沟通系真系有问题,都算,个女仔仲要一转身好大声咁话我男朋友无礼貌,仲系度讨论呢个问题,其实唔知系边个无礼貌,一日岩岩收工既心情俾佢破坏晒。再者,我地Like完应该系送4只生蚝,佢又黎左6只,你咁坚持要Like完先有4只又俾6只我地?同埋D蚝既质素很差,下面有图,唔觉以为D蚝住系埃塞俄比亚,超细只,都算,你送既无所谓。然后,到食物质素,先讲烧烤吧,得鸡软骨系好食,其他羊同牛扒都好硬咬唔到,可能放得太耐。之后刺身,食咗一旧唔知咩鱼系(梅)的,同埋唔算新鲜,不过炸蚝寿司几好食,最好食嘅系紫薯栗子饼同埋焙茶芝士蛋糕,其他都超级普通⋯⋯另外建议返天妇罗应该配埋酸汁,唔好做D唔做D。无价钱部分,买左团购好似$590@2个人加75服务费,一点都
无价钱部分,买左团购好似$590@2个人加75服务费,一点都唔值,贴纸买难受,整个体验都很不好。
最后,希望贵公司好好对员工Training及心灵辅导,免得他们将自己不好的情绪发泄在客人身上。