放饭谂唔到食乜谂住喺附近揾间普普通通嘅店舖坐低食个晏,一坐低见到个价钱都唔普通🌝心谂唔通有惊喜?😃点知啲嘢食一嚟到,有惊无喜👎🏻叫咗碗「黑蒜豚肉沾面」$69,难食到傻😵‍💫碗面一嚟到,见个溏心蛋浸喺个汤*入面*已经心知不妙,我从来都未见过有一间舖头会将糖心蛋**浸喺个汤入面**。试埋个汤底……个汤底劲稀,质地系水……个汤底嘅味,系沟淡咗嘅出前一丁汤底🤢我俾$69食沟淡咗嘅出前一丁,真系有啲倒钱落海嘅感觉😕另外,佢哋个叉烧好薄,完全唔系𠮶回事……系OpenRice一定要比星咋,我真系一粒星都唔想俾佢👎🏻总之,完全唔推荐哩间嘢,唔会再俾机会佢!大家唔好俾啲好评呃到!全部都系打手😠

2023-04-06