昨晚跟一班哗鬼到开饭网劣评如潮嘅菲律宾会bbq,一行17人,重点都系见吓面,吹吓水,食物质素呀,招呼周唔周到呀呢d......全部都系小问题﹗不过都有嘢讲:1. 食物,记忆之中,我全晚都系食肠仔、丸类同蒜蓉包,其他都好似有扖类,不过138任饮任食,你想有d乜高质素嘅食物比你呢?咁基本上,成晚成咁多丸同肠,再加上食左一只鸡中翼,一定饱啦﹗2. 佢啤酒任饮,仲有忌廉可乐个d都系任饮,我成晚都好似饮左半打啤酒,啤酒都有几款,我饮左几罐珠江潮啤(都唔知咩黎?)3. 地方实在太迫,好彩我地系坐单边,唔使比两边夹攻,但系每次行出去攞嘢食都要穿过一条大造木人巷,又迫又窄,加上又有炉,细路仔又冇地方玩同行,实在太危险4. 烧烧吓,又有少少毛毛雨,我地问waiter攞把太阳伞,佢一句答「冇」;有冇搅错呀?成个club揾把太阳伞都冇?跟住再揾个经理问吓,又有wor......即系点?5. 食左成晚,我只对鸡中翼有印象,佢yep得几入味,烧起上黎都好香,放入口仍然好juicy,成个晚上最安慰的食物;其他丸类同肠仔都系同你自己系supermarket买的一样。138连开炉费回唔回到本?我谂应该回唔到

138连开炉费回唔回到本?我谂应该回唔到﹗不过对于我系同d朋友一齐黎嘅,食物已经唔系主题了﹗如果你对食物好执著,我建议你唔好去﹗
  • 鸡中翼