2010-03-18
因为妈咪生日, 就去左食自助餐, 间餐厅系几靓, 够古典, 但估唔到系无生蚝啰冷盘 ~ 长脚蟹、冻虾、翡翠螺, 长脚蟹够新鲜有海水味, 几甜都唔错西班牙火腿配哈蜜瓜, 好好味; 鱼生(三文鱼,吞拿鱼等), 好少款, 普通货式 寿司, 无食过, 得三款, 沙律bar, 睇得出d菜好靓够新鲜, 食落好爽口同甜身汤 ~ 人参炖汤, 阿妹饮, 佢话用料足唔错热盘 ~ 羊扒、豉油王大虾、印度咖喱, 炒饭,薄饼都好好味甜品 ~ 软雪糕( 无食过, 因为部雪糕机居然呕水, 见到都唔开胃都唔够胆食) 朱古力喷泉、cheese cake、面包布丁、橙汁啫喱..... 平时我一定食唔少但今次就…食咗唔多啦款式~ 其实唔系好多但会不停refill, 算几难得, 讲真选呢间店最好味就系会有卡通人物出来同你影相啰, 都有求必应既.服务~ 初头加水都好快手,跟住就嗌先加, 再跟住扮见唔到, 有次妈咪要暖水唔要冻水就连影都无埋, 收野又系, 初初好鬼快架, 后尾就经过都唔收, 最激气就系book咗21:30送蛋糕延迟到22:10因太多人生日, 但我觉得唔系理由啰, 到22:10都未见影, 要追至有sorry都无句,
沙律bar, 睇得出d菜好靓够新鲜, 食落好爽口同甜身
汤 ~ 人参炖汤, 阿妹饮, 佢话用料足唔错
热盘 ~ 羊扒、豉油王大虾、印度咖喱, 炒饭,薄饼都好好味
服务~ 初头加水都好快手,跟住就嗌先加, 再跟住扮见唔到, 有次妈咪要暖水唔要冻水就连影都无埋, 收野又系, 初初好鬼快架, 后尾就经过都唔收, 最激气就系book咗21:30送蛋糕延迟到22:10因太多人生日, 但我觉得唔系理由啰, 到22:10都未见影, 要追至有sorry都无句, 间餐厅收22:30㖞 点食呀你估倒落肚咩, 味pack起佢啰点知仲等得耐呀…d侍应揾个识笑都难呀, 除咗叫你影相个时.
话晒都5星吖, 加上呢个价钱连埋10%都要5百几, 所以都几失望