2009-06-30
𠮶日因为下雨关系,所以咪近近地同屋企人去呢间试下,之前已听闻呢间野no good,我去过一次净系觉得佢service麻麻,但系今次真系好失望.我地order左:1. 一打沙爹(猪,鸡牛各四串) D沙爹太硬好难咀嚼,沙爹酱无花生味好似萄汁唔好味2. 牛尾煲 一般唔太差3. 泰式湿炒河粉(要鸡肉) 65好重蒜头味无其他特别味4. 炸虾饼 一般5. 软壳蟹米纸卷 (暂停供应) 故改左order 咖哩牛腩煲 我一咬就食到牛腩有酸酸地变左嘅怪味,马上叫伙计处理点知个伙计呆左又唔知点反应,咁我咪叫佢找经理来处理,当有个女经理过来我地就讲佢知d牛腩有问题,佢就话我帮你取消,叫过d乜野食吖.之后我地叫佢比个menu我地啦,最后我地只系叫多左个甜品就结帐走人.(炒河粉& 炸虾饼要成60几蚊一碟,比起外面d舖头算贵!) 埋单要HK$350 食到一肚气!!个女经理竟然一个sorry字句都无就行开,咁嘅服务态度完全唔掂! 讲真d野又唔系平,又唔好食,仲要d野食变左(坏左),d态度又唔得!好喇到最后我地找数时同佢地讲我地想要张receipt,过左一阵有第二个伙计过来,我地问张单系咪比我地,佢话
1. 一打沙爹(猪,鸡牛各四串)
D沙爹太硬好难咀嚼,沙爹酱无花生味好似萄汁唔好味
2. 牛尾煲
一般唔太差
3. 泰式湿炒河粉(要鸡肉) 65
好重蒜头味无其他特别味
4. 炸虾饼
一般
5. 软壳蟹米纸卷 (暂停供应)
故改左order 咖哩牛腩煲
埋单要HK$350 食到一肚气!!
好喇到最后我地找数时同佢地讲我地想要张receipt,过左一阵有第二个伙计过来,我地问张单系咪比我地,佢话唔系埋单咩,我地话已经比左钱啦,佢就话你地等等先,之后佢比左张单我地.唉!d伙计好似未瞓醒咁!唔怪得间店会响星期日7点几都得几枱客人啦!