(非会员)
2007-12-24 48 浏览
其实间野味道唔差,环境都好好,但系班o靓妹仔侍应令我唔会再去!班o靓妹十问九唔应,全部都盲,举高手都见你唔到。净系识成班围埋玩/倾计,嘻嘻哈哈,推黎推去好开心o甘。大佬,请你返黎玩咩? 上菜时仲要一边讲笑/倾电话一边上,写个服字比佢!1) 上左个饭,我问佢系咩饭,佢见到面头有几只虾就答我系海鲜焗饭,跟住我话我系叫芋头焗饭,佢走开左几步,跟住大叫‘啊!系啊系啊,系芋头焗饭挂。’2)好辛苦先叫到其中一个o靓妹加水,点知佢去左隔黎台加。原本都算啦,谂住佢跟住会加我呢台,点知佢加完隔黎台就走。叫都叫唔住,我好大声叫‘系呢边叫加水!’佢先停底,然后同隔黎个o靓妹讲,‘我唔想加水啊,你加啦!’你唔想做,都唔洗响个客面前讲挂!3)见到佢地将d工作推黎推去,收空碟d小事,都推左好耐先有人黎!我真系以为我去左下三流酒吧!点解间野星期日食饭时间都得一半满? 点解我走时过左食饭时间,都见到隔黎d泰菜仲系全满?唔该,抄晒班o靓妹啦。比钱请返黎又唔做野又赶客!

上菜时仲要一边讲笑/倾电话一边上,写个服字比佢!

我真系以为我去左下三流酒吧!

唔该,抄晒班o靓妹啦。比钱请返黎又唔做野又赶客!