(非会员)
2009-08-16 29 浏览
细个个阵都会成日去食,都好多年架啦两年因为系佢对面返工,所以日日都食个阵因为佢d员工识得我,所以服务态度都可以但不嬲呢间野系我心目中都系麻麻架啦今日同妈妈买野买到攰攰地,佢话想食呢度ge水饺佢叫左碗水饺濑,我就要左个鸡排餐+热朱古力佢d水饺又系真系好食ge,一定唔会有肥猪肉,女士们可以安心食用份量都可以之后妈妈加返杯涷奶茶小冰,个阵佢先加返个价上张单度佢话:濑粉要俾多两蚊下,听到我地两个0晒,食左咁多年都唔知ge??之后同佢讲,你地个张meun都无写明叫濑粉要俾多两蚊,e+你话加就加??个侍应话,系牙,e+要加牙我话:唔系wor,食左咁多年都唔知有呢条例,仲有你都无写明,冻饮加两蚊都有写啦,但你都无写濑粉要加多两蚊之后有3个侍应话,总之就要加啦,一系我叫个经理同你解释啦 但个经理转个头又话,唔驶加啦,下次先加!!3个侍应当然唔gar啦,连自己人都唔撑自己人咁搞左一轮,加两蚊事件终于搞掂,最后都系唔驶加但个侍应为我地送上杯涷奶茶小冰,好似想倒过黎咁仲要系劲大力咁摆系度,态度真系可以再差d lor*都系做街坊生意啫,去得个度食都住系个边架啦要知道街坊威力几大架啦,一传十十传百佢再系咁,
细个个阵都会成日去食,都好多年架啦
两年因为系佢对面返工,所以日日都食
个阵因为佢d员工识得我,所以服务态度都可以
但不嬲呢间野系我心目中都系麻麻架啦
今日同妈妈买野买到攰攰地,佢话想食呢度ge水饺

佢叫左碗水饺濑,我就要左个鸡排餐+热朱古力
份量都可以
之后妈妈加返杯涷奶茶小冰,个阵佢先加返个价上张单度
佢话:濑粉要俾多两蚊
下,听到我地两个0晒,食左咁多年都唔知ge??
侍应话,系牙,e+要加牙
之后有3个侍应话,总之就要加啦,一系我叫个经理同你解释啦
[留意:佢地个语气系极度不满]
但个经理转个头又话,唔驶加啦,下次先加!!
3个侍应当然唔gar啦,连自己人都唔撑自己人咁

搞左一轮,加两蚊事件终于搞掂,最后都系唔驶加
但个侍应为我地送上杯涷奶茶小冰,好似想倒过黎咁
仲要系劲大力咁摆系度,态度真系可以再差d lor*

都系做街坊生意啫,去得个度食都住系个边架啦
要知道街坊威力几大架啦,一传十十传百
佢再系咁,迟到死梗
2009-08-16