2017-09-27
今日老板请食饭 一行14人去左食meat king.一早想订位先既 佢地就讲有人订左20位,无得订,要我地walk in.咁好啦~walk in去。 有人问我地有无订位~~~大佬呀~~~系你地唔比我地订呀~你想我点呀~~~咁都算啦~都安排左个位比我地。我地3个人上去攞位先,老板要迟d 到。佢地讲明一坐低就计个半钟~(用餐时间只限个半钟)咁我地咪唔坐低,企系度等~跟住有人走黎同我地讲啦,比我地用餐用多3个字,咁我地就坐低左。坐低左叫左野食,等紧既时候呢,又有人黎问我地系咪真系唔系我地订位~(个20位)咪讲左我地无订位啰~你唔信咪打个电话睇下我地有无人电话响~lunch set 可以免费享用沙律吧好啦 野食到开餐啦。食到7788.有人未食完,只碟仲有1/4剩,佢走去想收左人地只碟,仲要系问都唔问。我食紧甜品,咁岩我叉住旧野食,仲有一半既,碟上面既野食哂,佢又系二话不说走去收~我地见到都呆哂~跟住d 态度又系差到爆,拎张卡片黎,叫我地下次多人订位。而家系你地唔比我地订呀🙂🙂🙂🙂呢间野 真系绝对唔会有下一次架😀
咁好啦~walk in去。
咁都算啦~都安排左个位比我地。
我地3个人上去攞位先,老板要迟d 到。
佢地讲明一坐低就计个半钟~(用餐时间只限个半钟)
咁我地咪唔坐低,企系度等~
咪讲左我地无订位啰~你唔信咪打个电话睇下我地有无人电话响~
lunch set 可以免费享用沙律吧
好啦 野食到开餐啦。
我地见到都呆哂~
呢间野 真系绝对唔会有下一次架😀