2008-07-29
利舞台果间去过好几次, 呢间都系第1次嚟.28/7 7点左右到 半满同honey例牌order 3个𩠌+例汤, d野都好快嚟, 食物方面同利舞台果间差不多, 味道ok.但冷气唔够, 1路食住d热野, 都好辛苦吓...(honey仲系好怕热果只, 辛苦+倍)今次写食评主要想讲佢地既服务劲唔得, 劲赶客~事例: 我放底筷子无耐, 但honey仲食紧, 佢无lala埋嚟收咗其中1只碟 (但仲有𩠌响度), 收之前乜都唔讲, 真系劲无礼貌. 食到半路又无lala上埋个甜品比我地, 虽然话唔驶$$啫, 但张枱又唔系大, 我觉得佢地好夹硬嚟啰.原来我地既经验未算差, 最搅笑系坐我地隔离果2个女士.(听佢地讲国语, 可能系游客)话说佢地order咗2个酸菜 (个样好似炸菜, 用个骨碟装住) 当前菜食啦.点知个个侍者行埋佢地张枱到, 都会将果碟酸菜当垃圾咁收起or想倒咗去, 如是者搅到佢地哭笑不得, 都唔知好嬲定好笑 (我谂佢地都有d嬲), 正当其中1个提议想话走唔食之际, d𩠌又嚟咗㖞...睇见都等佢地无奈...总之呢间野唔会再去, 佢既赶客招数就嚟拍得住'x翠小笼包'.
28/7 7点左右到 半满
今次写食评主要想讲佢地既服务劲唔得, 劲赶客~