2018-08-13 809 浏览
晚上10:30,楼下𠮶层冇吉台,唯有去上层,上到去见到坐咗5-6台人,全层唯一一个阿姐净系顾住喺度食鱼蛋,叫极佢都当人透明。Okay,等佢食完𠮶几粒鱼蛋,先斯斯然咁行过嚟话上层闩咗,冇人做嘢!同佢讲楼下冇台,佢就当听唔到就咁走咗去!最后行过去问佢系咪唔帮人落单,佢就话自己好忙,唔得闲!喂!你上面闩咗,阿姐你唔想做嘢,咪叫楼下同事帮人揾个位啰,唔系咁耍大牌嘛?我帮衬咗呢间翠华好耐,愈来愈失望。得𠮶几个做得比较耐嘅待应似啲样,其余𠮶啲好似唔想做嘢咁,喺你面前行过都睇你唔到,听你唔到咁!啲台又成日痴笠笠!经过呢一次,唔使旨意我再去呢间翠华!可能佢哋都唔自在本地人帮衬,净系想做大陆人生意吧!

2018-08-13