2024-03-03
本身打算庆祝屋企人生日 以前试过ruby tuesday嘅另一间分店 都唔错 所以今次去屯门分店再试一次啦我地叫左个香芒大虾沙律$258(无会员)份量嚟讲系足够嘅 我地四个人食但讲紧嘅系二百几蚊食个沙律 d芒果系好似果jam咁完全唔系大粒芒果肉 仲要𠮶啲所谓嘅芒果得面头少少 可能系一个teaspoon嘅份量质素同价钱完全唔成正比😅净系呢个已经可以足够令我地以后都唔再食呢间野然后斧头扒32 oz 加左七百几蚊虽然斧头扒边度食都唔平但要客人加呢个价钱 肉质就应该有保证我地本身七点几已经叫左 佢最后9:10左右先上而佢一上枱已经系切好晒一块块肉真系正常应该系成块上 可能问你影唔影相(当然呢个系option度㗎啦)然后再切 真系好失望 完全唔需要join佢嘅会员😅仲叫左个蚬肉意粉同墨西哥煎饼之类嘅嘢仲有个芝士薯条 佢系前菜但系佢系上完沙律 意粉 墨西哥煎饼之后先上咁请问何谓前菜😂一间高价位嘅西餐 完全唔掂 会员价嘅价钱先算正常 非会员价一杯野饮要$100一杯 佢服务态度唔系差 但系作为一间高级西餐厅 客人坐低d员工都应该自动自觉比几杯水人啦 最后埋单二千几 成个体验好差 好明显唔够人&厨房出嘢
我地叫左个香芒大虾沙律$258(无会员)
份量嚟讲系足够嘅 我地四个人食
仲叫左个蚬肉意粉同墨西哥煎饼之类嘅嘢
仲有个芝士薯条 佢系前菜
但系佢系上完沙律 意粉 墨西哥煎饼之后先上
咁请问何谓前菜😂
佢服务态度唔系差 但系作为一间高级西餐厅 客人坐低d员工都应该自动自觉比几杯水人啦 最后埋单二千几 成个体验好差 好明显唔够人&厨房出嘢超级慢 平均半个钟先上一道菜😠😠 绝对唔需要join会员 唔会再食屯门嘅ruby tuesday