2024-07-03 596 浏览
平时好小打食评 但为左唔好有更加多人中伏 决定都要出声 入面有位著便服既女店员态度真系其差 事源系我scan完个qr code睇紧menu 见到前面有位 就问可唔可以调上去 因为我冇架车仔我原本既位置系会挡住条通道 当时服务员叫我拎埋个qr code过去佢话佢电脑挂我转枱 我就理解为系用反同一个code我就无重新scan个code 继续喺𠮶个页面下单 点知食物上枱时去左旧有位置时 𠮶位便服女职员就发烂渣话要重新scan过张qr code 下单 首先我作为客人我唔会知你公司操作 何况只系好小事 都不解点解可以燥客人底?上餐后份海蜇味道好奇怪怀疑变质 就请店员试试 我已经细细声讲 点知佢又一次大大声 喺度话自己食物无问题 佢地d海蜇系禁 其实冷盘变质 食左系会肚痛 做饮食可以做到禁求其不负责任 我真系大开眼界 食物味道又普通 出名手撕鸡都系唔好食平时经过都无谂住食 𠮶日纯粹好肚饿求其拣 点知就伏左谂住拿拿临食晒就走 期间都可以有小插曲见到有位女士入店想叫外卖 佢问𠮶位便服女店员有无xxx餐 女客人见店员无应再问一次 点知𠮶位便服女店员好大声话:你见唔见到我忙紧呀?我忙紧点答你呀 系禁问
平时好小打食评 但为左唔好有更加多人中伏 决定都要出声

平时经过都无谂住食 𠮶日纯粹好肚饿求其拣
点知就伏左
谂住拿拿临食晒就走 期间都可以有小插曲

见到有位女士入店想叫外卖 佢问𠮶位便服女店员有无xxx餐 女客人见店员无应再问一次 点知𠮶位便服女店员好大声话:你见唔见到我忙紧呀?我忙紧点答你呀 系禁问问问
舖头一半人都比佢吓亲 女客人都默默走左

总结