餐厅: 漁樂 (富泰商場)
资讯:

贪新鲜第一次去渔乐食,初头都知屋村既泰国菜唔可以抱好大期望嗌左:马拉盏炒通菜,泰式香茅椰汁鸡汤,泰式青胡椒鸡煲,牛肉汤河首先黎左汤先,真系好淡味,颜色睇上去真系好吸引,闻上去冇味,一饮就好失望,同饮水真系冇咩分别好,试下马拉盏通菜,呢个又掉番转太咸,遮哂佢本身马拉盏酱个种味道其实将佢地既味道balance番少少应该两个都会出色好多之后上埋胡椒鸡煲,我知出面食唔可以用健康呢两个字,但当每一啖食落去都系油既时候,我觉得过份左当然呢个小菜都系好咸,我觉得食完真系好怕钠系严重超标牛肉汤河我觉得系应该会好少少啦,汤系有牛味,唔差,但牛肉太梅,打边炉既牛肉都好过佢其实楼上既大集团快餐店既小菜都做得好过佢既时候,我相信呢间餐厅唔及早改善,好快冇人去食野当然都要睇埋服务啦,当晚去既时候其实都坐满哂人,但眼见侍应数目都足够应付到因为个场其实唔算大,一个侍应大概睇6张台左右,但系佢地都可以漏呢样漏个样,仲要用喝番你转头既态度去招呼你,我唔介意自己照顾自己出去拎我需要既野但系可唔可以有番少少礼貌呢? 以咁既质素出咁既价钱,我情愿拣楼上个几间餐厅会好d,起码好味d,我唔使受气,价钱合理d当日平均每人要140一
其实将佢地既味道balance番少少应该两个都会出色好多
当然呢个小菜都系好咸,我觉得食完真系好怕钠系严重超标

但系可唔可以有番少少礼貌呢?
当日平均每人要140一个人,加少少钱出屯市食连牛1打边炉都食到。
题外话/补充资料: