2019-03-22 453 浏览
话说我成日都系周围走食晚餐继上一次话土耳其菜好好食之后今晚都想食土耳其菜 所以就去咗女人街入面零一间土耳其餐厅点知恶梦就开始啦其实点解过嚟呢一间系因为我朋友话呢间野好好食 佢之前食过 点知去到之后成间舖满左四成 但系厨师同侍应系同一个人 埋单又系佢 等落单都等左成15分钟 但系我哋见到另外两个土耳其人仲系出面吹水㖞 见到有客入嚟唔执嘢唔落单 真系完全唔优做咁嘅样 我两个已经燥晒底之后唯一𠮶个侍应 好唔情愿咁样过咗嚟落单以后又入咗厨房 咁当然我哋都等左好耐先有我哋嗌嘅嘢食呢个辣鸡肉饭 就系我朋友话好食𠮶个 点知佢一食就话 顶点解冇味道嘅 然后不停落盐 呢个饭价值90大元呢个牛肉kebab. 一样都系干争争冇味嘅 又价值78大元然后最期待嘅薄饼 唔香 冇牛肉味 太硬 通常一次食𠮶间完全系两样野 我哋两个好失望咁食晒啲嘢打算埋单走 然后先至发觉有个貌似厨师嘅人返咗嚟 原来头先食𠮶三样嘢 都系一个侍应O靓仔自己整出嚟 唔怪得咁好味啦我会觉得厨师都唔喺铺头咁不如暂时关咗个铺头 好过叫晒啲客人去食你一啲唔正宗又唔好味嘅菜式总括来讲 唔会有下一次!最恐怖嘅事系见到佢将人哋食完𠮶张枱面纸 上面嘅垃
话说我成日都系周围走食晚餐
继上一次话土耳其菜好好食之后
今晚都想食土耳其菜
所以就去咗女人街入面零一间土耳其餐厅
点知恶梦就开始啦

其实点解过嚟呢一间系因为我朋友话呢间野好好食 佢之前食过 点知去到之后成间舖满左四成 但系厨师侍应系同一个人

埋单又系佢 等落单都等左成15分钟
真系完全唔优做咁嘅样
我两个已经燥晒底

呢个辣鸡肉饭 就系我朋友话好食𠮶个

呢个牛肉kebab. 一样都系干争争冇味嘅

又价值78大元

我会觉得厨师都唔喺铺头咁不如暂时关咗个铺头
好过叫晒啲客人去食你一啲唔正宗又唔好味嘅菜式

总括来讲 唔会有下一次!
最恐怖嘅事系见到佢将人哋食完𠮶张枱面纸 上面嘅垃圾执走之后 继续再用返果张纸
台面都唔使抺 你

2019-03-21