2017-04-04
第一次食到成肚火,忍唔住过唔到自己良心地写第一篇食评。上网睇到团购伊吕波放题。知道伊吕波系好出名,就想豪洗一次,朝圣一下。我地一行6人,book 9点枱,被分配系卡位,配一炉。由于大家都特登留肚食哩餐。想快啲有野食。就拿拿声落单。野食迟迟唔黎。个炉又细,烧唔到几多野。我地6个人,根本就唔够烧。不可否认,放题食材质素系唔差。但系就愈送愈差。成餐饭落过4次野。因为知道半个钟前就last order。我地就愈早嗌多几次野。嗌到等3次嘅时候。有个男嘅呀叔侍应就讲咗句:「吓?又系你地呀😒」我地态度已经系唔该前唔该后。什至帮个侍应接野。但系个侍应态度好似逢指咁。想饮杯水都难过登天。食90分钟,净系饮过2杯水。到我地就食完嘅时候,个呀叔侍应仲特登系我地面前睇表赶客。我明我地嘅时间系影响你收工,但系都唔洗咁态度呀?我一个148高瘦底女仔,都可以食唔饱。可想而知,情况有几严重。食物质素几好都冇用。配套其差,员工态度恶劣。比成三百蚊,理想会有好嘅服务,但系就食到成到气多过食野。300蚊,我已经可以有好多选择食饭,饱到呕都仲得,唔需要得食个名嘅餐厅食饭。今时今日,咁嘅服务态度🙄🤔
今时今日,咁嘅服务态度🙄🤔