2020-06-21 387 浏览
戴眼镜嘅男职员服务态度衰到无朋友。问野又唔回应,讲野语气极差!今次系第二次支持贵店。20:36左右入座,大概落单后5分钟上汤。 个汤涷嘅,无错!系完全涷嘅。隔离𠮶枱食客都系咁讲。隔无耐点嘅饭都上齐、照常食啦 。大佬!洗唔洗每2分钟走埋黎一次想收野咁款。食左大概15分钟, 黎埋最后一道小食。我已经数唔到你埋黎走开嘅次数。 碟野黎到仲要系余温嘅,算,食餐饭废事劳气。 话口未完,职员又走埋黎仲出手想收野,但见无野可以收又缩返手。真系激到我爆,无食完嘅碗碟洗唔洗咁急。最后拿拿声食埋,涷饮未饮晒就戴口罩。职员见我地戴口罩即冲埋黎收野,成个用餐时间唔够30分钟。个男职员仲会系咁点人做野。可能系经理tim ,但服务态度颇差。真系唔会再有下次帮衬!服务:正常 唯独男职员态度差 十分赶客食物:汤同小食都系涷嘅, 饭太dry 汁唔够

服务:正常 唯独男职员态度差 十分赶客

食物:汤同小食都系涷嘅, 饭太dry 汁唔够

2020-06-20