2021-04-02 2617 浏览
今日同几个fd一齐黎到荃湾试尚八个场唔算full 我地叫左安格斯牛餐(因为见到OpenRice和牛套餐有好多劣评)先讲食物质素:牛: 质素真系麻麻 🐮🐮牛肋肉有d雪藏「苏」味 食左几旧就无食 🤢一口牛好大粒 烧到出面㶶哂入面都仲劲红😱牛舌味道正常猪:无咩味🐷食左薄同厚既猪腩肉 都无咩味羊架: 又大又厚 用左好长先烧得熟 因为太厚 出面烧到㶶哂 入面仲系生 最后成旧烧到劲干鸡:最正常🐔我觉得鸡算系最正常 无雪味 香草鸡够味 都唔错青檬鸡翼就无咩味海鲜:🦐🦐蚬:朋友话最好食 无咩沙 都够鲜甜虾: 不了 好腥蚝:无咩味其他食物:🥦🥒🌽金菇 秋葵 几好食番薯仔唔错🍠🍠菠萝🍍:有d酸 但够多汁 全晚就系咁食菠萝豆腐 菠菜 味道都ok甜品:🍨雪糕好失望 唔好食 咁既价食coco berry 已经海盐同焦糖都唔好食雪米池正常 都有2粒细细既总结: 卖单 每人$404(已加1)呢个价我宁愿加多少少食buffet/食牛角单叫几碟和牛 烧肉放题呢个性价比真系唔会食第2次🙄🙄
今日同几个fd一齐黎到荃湾试尚八

先讲食物质素: