2024-01-06
因为海港城有coupon,所以决定试下呢间睇望几靓又多菜式既餐厅。试完真系唔会回头。平日两人去食午餐,唔洗等位就入得,杯碗碟都好靓好打卡。旬汤好淡味,一上菜即饮都唔热,似系一次过装好好多碗先一齐上枱。饮品分别order latte 同手打青柠柠檬茶Latte 又系淡味,咖啡味唔香,唔推介。反而柠檬茶有惊喜,好香柠味又唔会有酸檬味,值得一试。其中一个主菜系牛油果沙律。味道可以,但加左蛋黄酱令到牛油果味唔出。同想像中有出入,本身expect好多沙律菜上加牛油果。Margarita pizza 好失望,好普通既茄膏加芝士,香草又少,芝士味唔香,不推荐。食完主菜就冇菜再上,叫完埋单睇返张单先记得set lunch有个甜品未上!但系餐厅完全唔记得亦都冇check,好彩睇单见到。要我地同职员讲先送返两碗冇特别既红豆沙比我地总之极不推介,味道麻麻,职员有甩漏,除非钟意打卡,但打卡又好食既餐厅多好多唔需要特别过黎食。
平日两人去食午餐,唔洗等位就入得,杯碗碟都好靓好打卡。
饮品分别order latte 同手打青柠柠檬茶
Latte 又系淡味,咖啡味唔香,唔推介。
反而柠檬茶有惊喜,好香柠味又唔会有酸檬味,值得一试。