2015-07-13 365 浏览
琴日1/7就去左长洲 都见几多人下 所以早D食早啲走 费事夜d要排队食 见到海滂咁多间 呢间算最多人以为ok啦 入到去 呀姐话208蚊3款加多碟菜 咁我同男朋友就嗌左椒盐濑尿虾 蒜蓉带子 椒盐鲜鱿 仲有虾酱通菜 通菜都ok正常 我本身对食都无咩要求 正正常常入得口就ok之后黎左濑尿虾 喂大佬 你黎得食海鲜你预左佢系新鲜架啦 大细我无所谓讲真208有3碟海鲜你仲要求手掌咁大只咩 碌完虾壳都觉得怪怪地 个头好易甩 之后咬落去都知道中左伏 霉霉地既个口感? 我未食过濑尿虾口感系咁 俾左几次机会佢 每只个头都劲易甩之余 完全无平时食濑尿虾爽口胀卜卜既感觉 真系新鲜既野就咁白焯都好食 唔新鲜既落几多调味都无用 我真系食左几只就食唔落 呢碟濑尿虾系我咁大个人最难食既 之后带子得4粒 5蚊银咁大左右 不过多蒜蓉 加埋啲粉丝 所以我觉得都ok既之后椒盐鲜鱿 唔知以为俾人食左几旧-.- 只碟唔系大架啦 仲要得一半 都算 一咬落口 啲粉仲厚过旧鱿鱼 食唔出爽唔爽口啦咁薄 不过我食左2旧就无食啰  埋单啦 嗌左支大汽水同$10一碗白饭-.- total$233好食就话抵姐 我真心觉得好贵呢餐埋完单先见到
通菜都ok正常 我本身对食都无咩要求 正正常常入得口就ok

好食就话抵姐 我真心觉得好贵呢餐
埋完单先见到门口块牌 写住$208 三款加送两款 原本个呀姐话系得4样 咁依家姐系呃我地?同收银呀姐讲又话唔知 张单写几多就照收 我男朋友就嘈啦 之后呀姐话问下入面先 最尾计我地$158 俾返50蚊我地

无影相呀 啲虾真系激死我 早知睇左openrice评价先 难食到特登为佢开account写食评
唔会再食佢!!!!!!!!
2015-07-01