餐厅: 犀牛犀牛 (中環街市)
资讯:

2022-04-10 696 浏览
见系杂志有人介绍就试下,试完以后唔会再食。我同同事们系叫外卖平台,叫咗芋泥肉松蛋吐司、花生酱培根起司蛋饼、鲔鱼吃玉米蛋饼。首先可能系我同同事们既问题,因为条蛋饼系无切开而我哋又唔系好习惯,因为成条食好麻烦。个芋泥肉松蛋吐司系甜到爆,里面啲芋泥无敌冻,个吐司系超硬! 👎🏽 花生酱培根起司蛋饼,花生酱少到,净系见到好薄一层啡色嘅嘢。 成个蛋饼都系无敌咸👎🏽 我唔知有冇错但我见好多舖头整蛋饼个皮同埋只蛋系会一齐煎嘅但系好明显呢一间铺头个蛋同蛋饼个皮系分开整所以根本你觉得所有嘢都好散开😅鲔鱼蛋饼三个字:好难食!有时啲野食,唔系人哋影得靓就好食! 不能相信广告!
鲔鱼蛋饼三个字:好难食!

有时啲野食,唔系人哋影得靓就好食! 不能相信广告!
外卖送餐