2018-01-28
同班fd念住食下西班牙野,就念起之前系大角咀有一间Tapas brew,但食左依次,以后都唔会再黎了。本身谂住打去问仲有无位,点知间餐厅个电话一直都打唔通,想book都无得book,咁唯有walk in啦 ,去到门口时,个男侍应狂禁电话。完全好似唔想招呼我地咁,佢好敷衍我地比左张台我地,张台抹都未抹过「痴粒粒」既,我只知道张台粒得泥仲劲过男侍应d发泥,都唔知几耐无抹过?事实上我真系唔知仲有边个职员啰,际服又无围群又无,地下又痴粒粒,有d骨之类既野,个男职员净系话等等等等,仲要餐牌都未有,我心念未搞好就唔好叫我地入黎啦,已经燥燥地,净系识企门口禁禁禁😡😡😡。PS.另外个餐牌好粒,唔该得闲抹下佢啦叫左个炸鱿鱼,我简直不能相信我只眼,先讲炸鱿鱼,价钱唔平,得个小小都算,话明tapas 呀吗。但系个浆较得好差,1d上到粉炸1d见到成旧鱿鱼。成旧痴住,咁都出到餐,厨房只眼有无问题?系咪太暗睇唔清楚?巴马芝士粒,好大阵雪味,应该系摆左好耐历史,都唔明甘都出得比客。最嬲既系西班牙海鲜饭,我地等左劲耐啰,谂住走架啦(应该系漏左单),正打算cancel时放到台面,点知出到泥劲咸啰 。成餐饭全程侍应净系识
最嬲既系西班牙海鲜饭,我地等左劲耐啰,谂住走架啦(应该系漏左单),正打算cancel时放到台面,点知出到泥劲咸啰 。成餐饭全程侍应净系识玩手机,拎住对讲机吩附人做野,叫佢抹台落单又唔情愿。间铺旺又唔系又旺,野出齐左先禁得唔得吩?无下次啰