(非会员)
2008-11-06 55 浏览
黎间野完全唔掂啰, 我同男朋友两个去食,7点入座,问d呀姐有无餐牌,答我一句无,之后就自己一路口句个d ‘食送', 咁叫左一碟圣子,一碟生炒骨,一碟西兰花炒斑腩.等左半个钟先黎一碟圣子,一见到碟圣子,点解碟野咁少既.?一数之下得果10只 太多豆豉,有D 咸啰,食完又等左半个钟先黎一碟西兰花炒斑腩,见到碟西兰花得3旧.不过有好多斑腩,即该叫左两个饭医饱个肚,两个人食晒d 野 ,再等半个钟,想走果阵先黎碟生炒骨 点解无色水既??未食过一碟未上色既生炒骨啰..无味~ 拿拿声打包埋单,个呀姐一行埋黎讲449蚊, 佢话碟班腩系每两计??仲话系18蚊一两??我地条鱼成3旧水..= =” 哗..咪同佢点解叫’食送’既时候唔讲系每两计,每两计既话系咪应该磅完条鱼拎入黎俾我地睇呢?佢地完全无拎过啰..基本上果3百蚊好似佢地叫价咁,同佢嘈左一阵, 佢仲一句’得’埋黎话 : “ 你地都食左啦 “ ..哗 , 真系佩服 ..结果梗系要俾钱啦.不过以后唔会再黎间野食啰..大家叫’食送’ 时要小心D 呀..
答我一句无,之后就自己一路口句个d ‘食送',
咁叫左一碟圣子,一碟生炒骨,一碟西兰花炒斑腩.
等左半个钟先黎一碟圣子,一见到碟圣子,点解碟野咁少既.?
一数之下得果10只
见到碟西兰花得3旧.
不过有好多斑腩,即该叫左两个饭医饱个肚,
两个人食晒d 野 ,再等半个钟,想走果阵先黎碟生炒骨
点解无色水既??
未食过一碟未上色既生炒骨啰..无味~
拿拿声打包埋单,个呀姐一行埋黎讲449蚊,
佢话碟班腩系每两计??
仲话系18蚊一两??我地条鱼成3旧水..= =”
哗..咪同佢点解叫’食送’既时候唔讲系每两计,
基本上果3百蚊好似佢地叫价咁,同佢嘈左一阵,