2019-02-05 79 浏览
本来今晚岩岩同朋友睇完场戏谂住睇下有啲咩食,点知见到呢间野好似几好咁就行左入去食,之后我见到冇咩岩食就叫左碗番茄汤鸡翼面,我朋友就叫左菠萝炒饭,咁叫之前我问左一次个侍应啲鸡翼同面可唔可以分开摆,佢好冇礼貌咁答左我一句冇㖞,咁我食完之后谂住再问多次另一位侍应睇下佢地既答案系咪一样,点知个女侍应就答我应该冇,好喇,咁都冇办法喇既然佢话冇得分开,咁我既然问佢咁啲鸡翼系新鲜咁炸出黎既如果浸落汤到咪林晒,我未讲完佢就已经行开左,极度冇礼貌,好喇,到我地食完系度倾紧计,个女侍应就企左系度望住我地,我明白可能人地赶收工,但既然你系一间餐厅,只要未到关门时间,如果个客一分钟前行入黎你地铺头你地系咪都有责任去services佢地呢😠