2023-10-31
沙律菜份量多,新鲜爽脆,配上酸酸甜甜沙律酱,好开胃!茶碗蒸茶碗蒸好热,蛋够满滑,配料满满时令刺身三品盛食刺身系湿润有油光,新鲜沙巴原只野生海虎虾虾头同虾身见到师傅系用唔同方式烧,虾头香唔腥,虾肉好紥实,味道咸香,爽法式鹅肝配红酒黑醋鹅肝好厚身,单睇就好兴奋,咬落去油脂马上融开,配埋煎得香脆多士同酸酸甜甜嘅汁,唔会觉得腻南非活鲍鱼配日式XO酱鲍鱼未煎个时见到仲郁得好激烈,超生猛呢,食落肉质好爽,单食定配上餐厅自制XO酱都好食,XO酱脆口咸得刚好,好想买返屋企:)美国顶级牛肉厚烧师傅比我决定熟度,牛味好重,肉质弹牙唔会老,切好一口大细,满意!京都特色炒饭食料超丰富,有腌菜/虾干/蛋/葱/蒜,重点师傅炒得好好,粒粒分明,仲要一啲油腻感都冇大蚬面豉汤汤头比平时饮开来得清甜,可能因为加入大蚬,好顺口季节野菜配饭食一流奶冻餐厅自制,奶味香浓滑身,配上朱古力酱,味道好丰富p.s. 餐厅位置宽敞,环境舒服,每位食客都可以睇到师傅!
沙律菜
份量多,新鲜爽脆,配上酸酸甜甜沙律酱,好开胃!
茶碗蒸
茶碗蒸好热,蛋够满滑,配料满满
时令刺身三品盛食
刺身系湿润有油光,新鲜
沙巴原只野生海虎虾
法式鹅肝配红酒黑醋
南非活鲍鱼配日式XO酱
美国顶级牛肉厚烧
京都特色炒饭
大蚬面豉汤
汤头比平时饮开来得清甜,可能因为加入大蚬,好顺口
季节野菜
配饭食一流
奶冻
餐厅自制,奶味香浓滑身,配上朱古力酱,味道好丰富
p.s. 餐厅位置宽敞,环境舒服,每位食客都可以睇到师傅!