旺角东行过嚟呢到会近过何文田可以行少啲 !!想轻轻远离旺角闹市可以嚟呢度 🤍我地食完行倾住计番出旺角都系10分钟左右👍🏻餐厅行木系装修 每枱都好阔落👨🏻‍🍳🤳🏻海胆三文鱼竹炭乌冬 $158❤️‍🔥呢个乌冬几出色 ❤️个竹炭唔会搞到个咀好污糟🫢面质又有挂到汁 入口好creamy几香 ( ´▽`)个海胆大大块好新鲜唔会腥🥹👍🏻入口同样creamy 😚加埋新鲜嘅粒粒三文鱼籽 呢个配搭都几好食😍👨🏻‍🍳🤳🏻香草煎羊架 $288钟意无羊膻味几人会钟意呢个羊架有3旧 肉感厚实同时有肥美嘅脂肪边边🐑薯菜都好食 几钟意个烧粟米🌽👨🏻‍🍳🤳🏻Stone fruit salad $118拣咗个有啲肉嘅stone fruit salad😛 pamar ham, 无花果,车厘茄,布冧,葡萄,蜜桃 🥗佢地水果都拣得几好!! 味道清新新鲜同埋微酸偏甜  (ㅅ´˘`)♡pamar ham有四大块 咸咸香香咁 同呢啲水果放埋一齐打个平衡味道又丰富见夜晚嚟食嘅大部分都有book枱 我呢日平日夜晚嚟7成满 餐厅外面都有要for 等位坐嘅benches几贴心~印象中荃湾店都大同几多人食 有机会带屋企人去食❤️
旺角东行过嚟呢到会近过何文田可以行少啲 !!
想轻轻远离旺角闹市可以嚟呢度 🤍
我地食完行倾住计番出旺角都系10分钟左右👍🏻

餐厅行木系装修 每枱都好阔落

👨🏻‍🍳🤳🏻海胆三文鱼竹炭乌冬 $158❤️‍🔥
呢个乌冬几出色 ❤️
个竹炭唔会搞到个咀好污糟🫢
面质又有挂到汁 入口好creamy几香 ( ´▽`)
个海胆大大块好新鲜唔会腥🥹👍🏻入口同样creamy 😚
加埋新鲜嘅粒粒三文鱼籽 呢个配搭都几好食😍