2023-12-24
见到条街周围d铺头都排晒长龙,虽然呢间铺冇乜人排队,里面都算系坐满晒,以为冇伏就入去试,我地今次叫串烧,全部都好失望,唔会有下次我同朋友叫咗一份牛舌,一份鸡肾,一份鸡腿肉串,一份五花腩包葱,一份忌廉蟹肉饼,3只饺子,埋单要$364,呢个价钱好食嘅话冇问题,问题就系每样嘢都唔好食我地食完个牛舌已经失望到食物相都唔想影,真系好难食。牛舌去薄得黎系韧到差d咬唔到,得个4片薄片都要$69鸡肾上到黎,反转另一面完全系生嘅,粉红色咁样,我地叫个侍应帮我地整返熟d,佢仲好困惑咁拎走碟嘢,我个朋友第二日肚疴埋,如果唔系我地都唔会打呢篇野警世鸡腿肉老到好似鸡胸肉咁,都唔知佢点做到,真系好夸张五花腩都系 非常薄 d葱又硬到咬唔断饺子同其他人讲嘅一样,睇落似煎,食落似煮,味道都ok嘅,但一定唔系煎饺子啰唯一食得落就系个蟹肉饼,呢个同其他地方整嘅冇分别,唔洗专登去呢间铺食讲到最后就系又贵又难食,冇乜事大家都系去隔离食拉面算啦
鸡腿肉老到好似鸡胸肉咁,都唔知佢点做到,真系好夸张
五花腩都系 非常薄 d葱又硬到咬唔断
讲到最后就系又贵又难食,冇乜事大家都系去隔离食拉面算啦