红磡真系好多野食😝而大部份仲系小店,唔系连锁🫢系拣紧食乜既时候🤔见个依间门面个串烧🍢牌咁抢眼🤩就决定入去啦🤪~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪串烧🍢▪有肉类🥩 • 海鲜类🌊 • 丸类🍡 • 蔬菜类🥬 • 甜品🧁......烧得好靓🔥,表面冇过㶶,少少焦焦🤎 • 香脆✨唔会过重调味🧂,大厨👨🏻‍🍳会加少少辣粉🌶(*唔食辣🥵既朋友仔,记住落单时讲走辣).▫️鹿儿岛烧一口豚 ($26)肥瘦适中,食落唔会好鞋🐖.▫️烧日本特级一口和牛粒 ($35)唔会干柴,唔会痴牙🐃.▫️风味烧鱿鱼($38/份)本身仲以为系碎上,点知原只,仲有睇头🦑.▪惹味蒜蓉烧茄子 ($35)每次食串烧/烧烤都必点烧茄子🍆蒜蓉🧄够多铺满左表面,啖啖都系蒜香🤤茄子皮都仲系紫色,有技巧💜.▪锡纸烧特级肥牛 ($42)唔会细细片,用锡纸包住,底仲有好多汁💦朋友话跟个白饭🍚应该仲正🤣.▪小龙虾($148/份)有𝟐个口味拣,麻辣🌶 / 蒜蓉🧄我地拣左后者🧄餐厅🍽好贴心💕俾左即弃胶手套我地🧤小龙虾都几多只,好易拆肉🦞💁🏻‍♀️你地钟意拆晒先𝟏次过食,定拆𝟏只食𝟏只?底仲有莲藕 • 青瓜🥒.▪野饮▪
红磡真系好多野食😝
而大部份仲系小店,唔系连锁🫢
系拣紧食乜既时候🤔
见个依间门面个串烧🍢牌咁抢眼🤩
就决定入去啦🤪

▪串烧🍢▪
烧得好靓🔥,表面冇过㶶,
少少焦焦🤎 • 香脆✨
唔会过重调味🧂,大厨👨🏻‍🍳会加少少辣粉🌶
(*唔食辣🥵既朋友仔,记住落单时讲走辣)

▫️鹿儿岛烧一口豚 ($26)
肥瘦适中,食落唔会好鞋🐖
▫️烧日本特级一口和牛粒 ($35)
唔会干柴,唔会痴牙🐃
▫️风味烧鱿鱼($38/份)
本身仲以为系碎上,点知原只,仲有睇头🦑
▪惹味蒜蓉烧茄子 ($35)
每次食串烧/烧烤都必点烧茄子🍆
蒜蓉🧄够多铺满左表面,啖啖都系蒜香🤤
茄子皮都仲系紫色,有技巧💜
惹味蒜蓉烧茄子
惹味蒜蓉烧茄子

▪锡纸烧特级肥牛 ($42)
唔会细细片,用锡纸包住,
底仲有好多汁💦
朋友话跟个白饭🍚应该仲正🤣
锡纸烧特级肥牛
锡纸烧特级肥牛

▪小龙虾($148/份)
有𝟐个口味拣,麻辣🌶 / 蒜蓉🧄
我地拣左后者🧄
餐厅🍽好贴心💕俾左即弃胶手套我地🧤
小龙虾都几多只,好易拆肉🦞
💁🏻‍♀️你地钟意拆晒先𝟏次过食,定拆𝟏只食𝟏只?
底仲有莲藕 • 青瓜🥒
小龙虾
小龙虾

▪野饮▪
▫️椰树牌 • 椰汁($12)
▫️道地 • 解茶($12)

🔺免收加𝟏𝟎%服务费🙆🏻‍♀️
🔺自己剔纸落单📝
🔺除左串烧🍢,仲有凉拌小食❄️ • 面食🍜(酸辣粉 • 花甲粉......)
🔺 啤酒类唔贵🍻几抵饮,𝐇𝐨𝐞𝐠𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 ($55 • 500ml),不过朋友揸车,我唔想𝟏个人饮,冇饮到🫣