2020-03-21 704 浏览
呢间餐厅明显吾欢迎定本地人。但对外籍人士完全唔同态度!首先系冇客人嘅情况之下(餐厅室内位置只有寥寥可数嘅二台客),而且已经过咗午餐时间,侍应都唔俾你坐张大小小嘅四人枱,两个人要你坐上去吧枱。咁我哋唯有喺毛毛雨嘅情况之下,坐出去室外座位(佢有开遮嘅)。不过咁嘅情况,间唔中都会遇到,所以本身都谂住算啦。但之后实在太激气,令我的起心肝第一次留comment,希望其他人唔使好似我咁一肚气!亚洲外表嘅侍应本身已经唔友善,但最过分嘅系,我去完厕所出嚟见我朋友将个本来用袋袋好放喺枱面嘅口罩收返入袋,我问佢咩事先知道原来个侍应话唔好摆个口罩喺枱面,费事引起其他客人唔舒服!!!我哋只系叫咗咖啡,同埋朱古力。落单嘅时候已经问咗朱古力有冇加糖,佢话冇。但系唔知点解都系超甜。咖啡只系一般般, 饮完即刻走。冇食嘢,所以唔知佢啲食物有可能几咁好食,但系咁嘅态度,唔会再帮衬!
呢间餐厅明显吾欢迎定本地人。但对外籍人士完全唔同态度!