2016-07-28
葵广有好多细铺卖食物,而我每次一到葵广都必到呢间!为既就系佢地整既出色牛杂!不得不赞!cp值仲要极高!希望佢地可以keep住,唔好随便加价啦!11蚊,小碗!(一人份量岩岩好)22蚊,中碗!(好似系)唔记得左大概几钱喇!不过就系抵食同好好味!食过好多到地方既牛杂,呢间系我食过觉得最好味既,可能系佢地洗得干净,而入煮得咁入味,食落口无so味,唔会过咸概过牛味。另外,老板娘剪既size,岩岩好一口size,放落口唔会整污jo嘴边。老板娘自己话我知d酱系都系佢地自己调整,真系估佢唔到既有心机,不过讲完又食得出d黄芥辣系比其他铺头杰身,同香辣,正以前都试过佢地d冷生肠、猪润,呢d食过就觉得麻麻,都系果句,牛杂真系好好食,希望佢地可以keep住,唔好随便加价啦!睇到楼上赞佢个芝士面,下次都试下先
为既就系佢地整既出色牛杂!不得不赞!cp值仲要极高!
希望佢地可以keep住,唔好随便加价啦!