2013-11-27 175 浏览
当你食雪糕正常就应该食味道较轻既先,再唔系就按个雪糕软硬程度食先。话说有张coupon 就到期就系沙田redeem 埋去,点知就系噩梦开始.....一心以为有位黑衫既manager 就应该都叫正正常常啊。点知原来唔系,张券系包三球细球然后再用优惠价加多球。实情用coupon 都唔会太多要求,但啊ho哥呢位shift manager 够晒经典!话说当时点左四个味,包括焦糖脆饼、冧酒提子、、朱古力碎朱古力和咖啡。ho哥二话不说就用个3oz既scooper 同我整左球冧酒提子 ,你第一球已经系冧酒提子,咁食完个三个个冧酒提子实溶晒啦,于是同佢讲我大个球其实唔系想要冧酒提子,开头我都觉得自己咁迟讲唔太好,但ho哥答案先够正。ho:「下?我(笔)左勒㖞」然后照继续 咩事啊?客人同你讲就代表有问题,你唔整过都可以咁既态度,仲要系做到manager 既级数,个下完全嬲到咩心情都无晒,仲要话沙田间Haagen Dazs 要比多几蚊,我情愿火车再转车去大埔都唔会再黎,又无质素可言,仲有个dipping 柜完全唔够冻,唔好话个冧酒提子,根本连个咖啡都溶既,超失望

2013-11-20
5 分钟 (外卖自取)
  • 没有