2017-09-25 137 浏览
估唔到B&K开到黎九龙湾收工可以搭SHUTTLE入去九展就有得食!!! 个舖位都几易揾呢度同CWB个间都几大分别有少少似系外卖店既感觉但系门口又有齐枱櫈咁仲要免加一变相D野食有个9折咁!!! 正 叫左份炸鸡, 水准KEEP到, 都系外脆内软, 仲要系等左15分钟先有, 因为系即叫即炸, 相当有心机既餐厅!!最正既系佢个份量好似系比CWB店大, 但价钱就比佢平!!性价比极高!! 见到佢有一盒盒野摆左系收银机侧边,原来系kimbap饭卷,平时成日睇韩剧啲主角系便利店买一条就一餐架啦,呢到点睇都唔只一条咁少 入面唔系话有咩好特别既材料,但每一啖都好满足,材料好简单,但每一样都好夹,入面既萝卜酸酸地,令成旧饭卷生色不少 呢间餐厅性价比都几高,啲野都好抵食,下次再试下个泡菜煎饼同猪蹄先🤣
估唔到B&K开到黎九龙湾
收工可以搭SHUTTLE入去九展就有得食!!!

个舖位都几易揾
呢度同CWB个间都几大分别