同朋友喺旺角行完街,于是就喺open rice揾食😂见到呢间咁多好评,一于去试吓。宜家先知道原来朗晴坊,就系朗豪坊隔离😂好方便😂入到去先知,原来系以球队做主题嘅西餐厅🍴真系比较少见😂好多亲笔签名嘅球衣😍晚餐有好多个套餐选择,见到佢有一个龙虾🦞,我哋二话不说即刻嗌咗两个套餐😂首先系一个沙律🥗,配搭佢比嘅黑醋好好食😋然之后就有一个餐汤,系甘笋味既,饮得出系真材实料,真系有甘笋溶喺入面,而且唔系沟水,好浓郁嘅汤👍🏼👍🏼👍🏼叫咗个好邪恶嘅咸蛋黄鸡翼😌估唔到份量都好多,有五只,而且每只都系大大只😂上枱时仲系热辣辣,咸蛋黄味好入味😂除咗热气之外,冇嘢可以挑剔😂终于嚟到主菜,配左个黑松露意大利烩饭。龙虾size有一只手掌咁大只,而且系好弹牙,食得出系新鲜龙虾🦞另外个饭超好味😋,因为本人好钟意食意大利烩饭,亦都食过好多,觉得呢间西餐厅真系有质素👍🏼原来叫套餐的话,可以以6折享用甜品🍮咁抵食,梗系叫返两个先啦。叫咗个疏乎厘同埋朱古力心太软。先讲梳乎厘,有两大个,超好味😋好有蛋味,食得出系用心嘅甜品🍮另外朱古力心太软,又系值得一赞,火候控制得好好,食落去外脆内软,而且有流心效果。朱古力都系靓嘅朱古力,唔会

首先系一个沙律🥗,配搭佢比嘅黑醋好好食😋

另外朱古力心太软,又系值得一赞,火候控制得好好,食落去外脆内软,而且有流心效果。朱古力都系靓嘅朱古力,唔会系死甜𠮶一种。

总体而言呢间西餐厅质素好好,好奇上网揾吓,原来餐厅老板系之前酒店嘅厨师👨‍🍳唔怪得知食物质素咁好啦😂可以有下次😂👍🏼
2021-12-07
  • 朱古力三重奏心太软