2022-10-30
之前见到呢间喺将军澳Donki附近嘅餐厅有个二人set $278,而家已经加咗价$328+,所以我哋就叫咗啲自己想食嘅嘢。不过叫咗三样嘢连加一都盛惠$378。咁睇嚟都系叫返二人套餐抵食啲、打卡又靓啲🤣🐟双色鱼籽烟三文鱼芦笋扁意粉 $118呢碟意粉嘅份量好大,除咗有好多平时都见到嘅橙色鱼籽同好少食到嘅黑鱼籽,仲有唔少切成一小段嘅芦笋、三文鱼碎同烟三文鱼,非常足料!意粉亦都好弹牙,每一条都好挂汁😋🤎矶烧元贝鳗鱼意大利饭 $118面层有啲木鱼碎同两粒矶烧元贝,其实佢算系和洋料理🇯🇵🇮🇹虽然佢嘅卖相一般,只得一堆啡色,但味道不错!矶烧元贝入味又弹牙,鳗鱼就切成细粒遍布整个带芝士同照烧汁香味嘅意大利饭,味道balance得刚刚好,唔会太咸👍🏻🧄香草白酒煮蓝青口配蒜蓉包 $108一上枱嘅时候觉得好大阵芝士嘅臭味,但食落好香口!个香草白酒汁无论伴鲜甜嘅青口食,定伴香脆嘅蒜蓉包食,甚或系就咁饮,都好正,而且份量都唔少🤤
🐟双色鱼籽烟三文鱼芦笋扁意粉 $118
🤎矶烧元贝鳗鱼意大利饭 $118