2020-11-11 1766 浏览
呢间炸串非常高质😋😋可惜我食𠮶日非常头痛,所以啲相都影得好衰😂😂。会系不久嘅将来再食多次。好难得香港嘅咋野系无臭油味😂😂见到个日本主厨坐阵,个人都啖定啲😍😍。超推介炸豚肉车厘茄,豚肉嘅油香配酸尾尾嘅车厘茄,人都醒神啲。另外仲有炸车厘茄都好Juicy好正。呢度嘅炸野又香又唔刮口,食得好开心。另多仲有炸芝士,外脆内软,芝士好香好creamy🧀🧀。所有食材都好新鲜。听闻果酒好好饮,但我头痛一啖都无试。不过你睇佢咁大杯又咁靓,打卡都抵啦😋😋。个明太子玉子烧蛋香浓,蛋质绵滑,加埋明太子馅真系一流😂😂。叫咗个芒果雪糕,点知个芒果系炸嘅,真系估佢唔到😂😂。雪糕味道唔算好惊艳,不过芒果鲜甜,又热又冻几得意,不过个人觉得可以少啲朱古力酱。