2012-06-22 13 浏览
之前有食过呢间野,都觉得不过不失,所以见佢出团购就支持下点知食完呢次团购,我都忍唔住要申请会员,写番第一篇食评.团购我买左8张.生日于是同埋朋友一齐黎试.因为预早订位,去到直接入座.团购系2种餐2选1: 铁板牛扒 或 铁板大虾.铁板牛扒做得全熟,牛扒韧到切都切到手软,到大虾,只虾唔知雪左几耐,熟左之后唔系红色而系灰黑色的~~经过今次,呢间野咪洗我番单.,
之前有食过呢间野,都觉得不过不失,所以见佢出团购就支持下

点知食完呢次团购,我都忍唔住要申请会员,写番第一篇食评.

团购我买左8张.生日于是同埋朋友一齐黎试.
因为预早订位,去到直接入座.
团购系2种餐2选1: 铁板牛扒 或 铁板大虾.

铁板牛扒做得全熟,牛扒韧到切都切到手软,

到大虾,只虾唔知雪左几耐,熟左之后唔系红色而系灰黑色的~~
经过今次,呢间野咪洗我番单.,
题外话/补充资料: 之前有食过呢间野,都觉得不过不失,所以见佢出团购就支持下 点知食完呢次团购,我都忍唔住要申请会员,写番第一篇食评. 团购我买左8张.生日于是同埋朋友一齐黎试. 因为预早订位,去到直接入座. 团购系2种餐2选1: 铁板牛扒 或 铁板大虾. 招呼我地果个个部长就真系呢..............用混帐形容就真系贴切. 8个人去,落ORDER,5牛3虾.个混帐部长听完即闪,连几成熟都唔问下.果阵大家都顾住同我庆祝亦冇留意. 想当然,餐到果阵5块全熟牛扒切都切到手软,冇讲话食.仲有厉害之处就系连你要咩汁都唔问. 到大虾,我真系佩服到5体投地.只虾唔知雪左几耐,[b]熟左可以系 灰黑色的~~ 灰黑色的~~ 灰黑色的~~ 灰黑色的~~[/b]咁都可以比客人,好野~~[IMG:1]全程口黑面黑,好似我地系佢杀父仇人咁,坐低左水都冇杯,叫佢又唔应.最后反而系门口个侍应特登从门口过黎拿比我地. 经过今次,呢间野咪洗我番单.,:huffy:
2012-05-24
庆祝纪念