2022-10-03 652 浏览
.消费券一出就约左妈咪去沙田shopping🤭两日红日劲多人出黎消费,一点几到左新城市广场见到每间餐厅都等至少1x-6x张飞,当堂吓亲,即刻揾间等得最少既,速食左先,买野要紧🤫我去过尖沙咀𠮶间食过eggs Benedict 同fish & chips,都觉得几好既,唔知呢到既水准如何啦。叫左两个holiday brunch set,包饮品,有咖啡、柠茶、水果茶、TWG茶,都多选择。Lobster Eggs Benedict ($128)半只焗芝士龙虾🦞size唔算大但几有肉地,食落肉质结实,Eggs Benedict就一般,荷兰酱同蛋味都较淡,块muffin就几脆身既。Seafood Spaghetti ($118)海鲜量都多㖞,有鱼、虾、带子仔,蕃茄酱味都算浓郁,唔会煮到好杰身,虾🦐都弹牙爽口,整体唔错!Fruit tea - 甜甜地,附送两粒蓝莓🫐Earl grey tea - TWG牌 茶好香呢到系用QR code落单,之后店员就过黎比张单你先埋单,食完就走都几好。水系自助。坐sofa位比较矮,唔算坐

Lobster Eggs Benedict ($128)
Lobster  Eggs  Benedict

Seafood Spaghetti ($118)
Seafood  Spaghetti

Fruit tea - 甜甜地,附送两粒蓝莓🫐
Earl grey tea - TWG牌 茶好香

午餐