2021-08-31
前排同朋友去咗呢间好出名嘅💛cafe食晚饭 大家最好book定位先,个日都要八点几先有位😛 虽然餐厅唔算好大,但坐落并无太大挤逼感 几舒适,佢仲有好多靓靓figure添🤓Garlic Shrimp Linguine w/Prosicutto $158呢个意粉几特别🍝,因为佢系配咗意式风干火腿,比较少意粉会有咁样既配搭。佢既卖相好靓,份量都几多。蒜香味几浓郁,风干火腿咸咸地几衬呢个意粉😚 另外,佢仲有虾配搭呢个菜式,虾食落几新鲜仲有啲弹牙。而且仲有好浓郁既蒜香味,成个意粉都好啱钟意食蒜香味道既朋友仔😜 AngBur $148呢一个系餐厅好出名嘅窝夫汉堡,其实佢哋下午茶时段会有花生酱窝夫🧇 不过我哋夜晚去就冇(下次去嗌)窝夫汉堡大大个,面头𠮶层窝夫仲有带啲脆脆地,中间嘅安格斯牛肉汉堡牛味亦重🍔 窝夫仲有齐晒汉堡包嘅蕃茄、生菜、酸黄瓜同脆卜卜烟肉。窝夫仲有好多千岛酱同溶咗嘅芝士,睇落去靓又好食,不过底个块窝夫就压到冧咗,记住快啲食😋 Al Forno Tiramisu $68呢个又系人气打卡甜品,好多枱客人都叫咗😎 tiramisu 嘅cream滑身,而且份量亦都几大份🍰 手指饼浸满
AngBur $148
Al Forno Tiramisu $68
呢个又系人气打卡甜品,好多枱客人都叫咗😎 tiramisu 嘅cream滑身,而且份量亦都几大份🍰 手指饼浸满晒espresso ,质感变到好似蛋糕咁😚
水牛城芝士鸡翼 $88
水牛城芝士鸡翼热辣辣、出晒烟,已经闻到好香😋 水牛城鸡翼本身带微辣,格外开胃😊 蓝芝士汁够浓但唔会太过咸,另外仲有啲西芹条添🤓
Sangria x 冰糖葫芦 $88
呢杯饮品系餐厅新出既,水果味浓但带有少少酒味🍸 佢既橙味比较浓郁,几易入口。佢有淡淡既苦味,因为mix咗红酒等等。饮品上一面仲有两粒冰冻得嚟又好甜既冰糖葫芦,饮到苦苦地食一粒就啱啱好🍓 如果想试下饮酒既朋友,可以试下佢,因为都几容易入口😚
Italy Organic Blood orange soda $68
如果你唔想饮酒,但又想要啲酸酸甜甜味😎 呢一杯绝对系唔错选择,血橙味浓🍊 上面仲有一串士多啤梨蓝莓添